SPZ Ruke

Zadruga "Ruke", čije je sjedište smješteno u idiličnom Lugu u srcu Baranje, na specifičan način uzgaja papriku i udružuje nezaposlene žene u jedan tim. Paprika Baranjka nastala je kroz projekt osposobljavanja žena za proizvodnju začinske paprike Udruženja Baranja i njihovih partnera u Belom Manastiru. Dvadesetak žena sudjelovalo je u projektu te dobilo uvjerenje o osposobljenosti za proizvodnju. Svoju papriku sade, suše, melju i pakiraju.

Ova paprika tradicionalni je baranjski proizvod uzgojen na baranjskoj zemlji, ujedno je i dio prepoznatljivosti Baranje. Cijeli proces odvija se na tradicionalan i prirodan način. Uz Lug i papriku je također vezana i legenda iz 16. stoljeća - tokom turskih osvajanja došlo je do zarobljenja jednog od poznatih reformatora koji je započeo osnivanje reformatorskih općina. Budući da mještani nisu imali novca kojim bi platili njegovu slobodu, Turcima su ponudili 100 kilograma mljevene paprike, što su oni objeručke prihvatili i oslobodili zarobljenika.

Ukoliko želite svoju kuhinju obogatiti ovim neodoljivim začinom odaberite željeni artikl iz ponude Udruženja, slijedite upute za kupnju i paprika će biti u vašem domu u kratkom roku.
Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon vidljive narudžbe, plaćanje se obavlja gotovinom prilikom preuzimanja ili mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i petkom.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top