Mini Sirana Gašić

Siranu Gašić vode brat i sestra – Katarina i Ivan Gašić. Preuzeli su posao od roditelja te odlučili imati zatvoreni krug proizvodnje od polja gdje uzgajaju hranu za svoje krave do svježeg mlijeka kojeg svakodnevno prerađuju u sir i direktno prodaju kupcima. Iako sirana posluje 1,5 godinu, mogu se pohvaliti širokim krugom zadovoljnih kupaca i brojnim priznanjima i nagradama. Katarina se također može pohvaliti diplomom s područja stočarstva, a Ivan dugogodišnjim iskustvom u ratarstvu i stočarstvu. Pasmina krava koju uzgajaju je simentalac koji se desetljećima uzgaja u slavonskom kraju.

Izrazito hrabar potez dvoje mladih ljudi iz sela Beketinci nedaleko od Osijeka doveo je do uspjeha na koji su svi ponosni, primjer su i uzor svima i dokaz da se uz dozu znanja i truda može postići puno. Što su to pripremili za Vas provjerite u njihovoj ponudi.
Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon uplate, plaćanje se obavlja mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i četvrtkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 150 kn

- Zagreb, petkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 350 kn

- Hoteli, po dogovoru

Trošak dostave uračunat u cijenu proizvoda!

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top