Mini Sirana Gašić

Siranu Gašić vode brat i sestra – Katarina i Ivan Gašić. Preuzeli su posao od roditelja te odlučili imati zatvoreni krug proizvodnje od polja gdje uzgajaju hranu za svoje krave do svježeg mlijeka kojeg svakodnevno prerađuju u sir i direktno prodaju kupcima. Iako sirana posluje 1,5 godinu, mogu se pohvaliti širokim krugom zadovoljnih kupaca i brojnim priznanjima i nagradama. Katarina se također može pohvaliti diplomom s područja stočarstva, a Ivan dugogodišnjim iskustvom u ratarstvu i stočarstvu. Pasmina krava koju uzgajaju je simentalac koji se desetljećima uzgaja u slavonskom kraju.

Izrazito hrabar potez dvoje mladih ljudi iz sela Beketinci nedaleko od Osijeka doveo je do uspjeha na koji su svi ponosni, primjer su i uzor svima i dokaz da se uz dozu znanja i truda može postići puno. Što su to pripremili za Vas provjerite u njihovoj ponudi.
Desc

Proizvodi 1-9 od 16

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

Proizvodi 1-9 od 16

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Dostavu obavljamo nakon vidljive uplate, najranije nakon 48 sati.

Dodatnog troška dostave nema

SINDIKATI - dostava u dogovorenim terminima

SVI OSTALI KUPCI - dostava na vaš kućni prag ili na posao utorkom, četvrtkom i petkom. Uvjet je da je narudžba veća od 150 kn. Područje dostave možete vidjeti ovdje http://www.camarg.eu/camarg-hr/shipping-delivery
Ako je narudžba manja od 150 kn proizvode možete preuzeti na tržnici u eCeker promo prostoru 48 sati nakon uplate i kasnije.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top