Eko Jazo d.o.o.

Eko Jazo d.o.o. nam dolazi iz Ivanovca, sela koje je 15 km udaljeno od Osijeka. Počeli su kao OPG Jazbec a nedavno su poslovanje prebacili na d.o.o. Proizvode, prerađuju i pakiraju širok spektar žitarica, svaki kvadrat uzgojne površine obrađen je i očuvan na ekološki način.

Ovako jedno veće gospodarstvo koje svoje površine prilagođava, iskorištava i čuva na ekološki način najavljuje novu eru zdrave poljoprivrede. Do prije 10 godina takva ideja se smatrala neizvedivom a eko proizvod smatrao se skupom hranom. Jazbeci su razbili takve predrasude i pokazali kako upornost i vjera u bolje jamče i uspjeh.

Eko ratarstvo daje zdravu hranu i istovremeno obnavlja okoliš koji se desetljećima neobzirno tretirao. Eko Jazo d.o.o. ekološki obrađuje 52 hekatara, ta površina zasigurno je u dobrim rukama i predstavlja najvrijedniji poklon budućim naraštajima - zdrava i čista polja.

Što su to pripremili za Essekere putem eCekera provjerite u nastavku.
Desc

Proizvodi 1-9 od 23

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

Proizvodi 1-9 od 23

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Dostavu obavljamo nakon vidljive uplate, najranije nakon 48 sati.

Dodatnog troška dostave nema

SINDIKATI - dostava u dogovorenim terminima

SVI OSTALI KUPCI - dostava na vaš kućni prag ili na posao utorkom, četvrtkom i petkom. Uvjet je da je narudžba veća od 150 kn. Područje dostave možete vidjeti ovdje http://www.camarg.eu/camarg-hr/shipping-delivery
Ako je narudžba manja od 150 kn proizvode možete preuzeti na tržnici u eCeker promo prostoru 48 sati nakon uplate i kasnije.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top