Eko Jazo d.o.o.

Eko Jazo d.o.o. nam dolazi iz Ivanovca, sela koje je 15 km udaljeno od Osijeka. Počeli su kao OPG Jazbec a nedavno su poslovanje prebacili na d.o.o. Proizvode, prerađuju i pakiraju širok spektar žitarica, svaki kvadrat uzgojne površine obrađen je i očuvan na ekološki način.

Ovako jedno veće gospodarstvo koje svoje površine prilagođava, iskorištava i čuva na ekološki način najavljuje novu eru zdrave poljoprivrede. Do prije 10 godina takva ideja se smatrala neizvedivom a eko proizvod smatrao se skupom hranom. Jazbeci su razbili takve predrasude i pokazali kako upornost i vjera u bolje jamče i uspjeh.

Eko ratarstvo daje zdravu hranu i istovremeno obnavlja okoliš koji se desetljećima neobzirno tretirao. Eko Jazo d.o.o. ekološki obrađuje 52 hekatara, ta površina zasigurno je u dobrim rukama i predstavlja najvrijedniji poklon budućim naraštajima - zdrava i čista polja.

Što su to pripremili za Essekere putem eCekera provjerite u nastavku.
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon vidljive narudžbe, plaćanje se obavlja gotovinom prilikom preuzimanja ili mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i petkom.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top