Grbić d.o.o.

Iz netaknute Zlatne doline dolazi nam još jedan proizvođač zdrave hrane. Trtka Grbić d.o.o. organizirana je 1990. kao obiteljsko gospodarstvo s djelatnostima vlastite poljoprivredne proizvodnje, kooperativne poljoprivredne proizvodnje, skladištenjem i doradom poljoprivrednih proizvoda (silos, dorada sjemena, uljara, pekara), prometom poljoprivrednih proizvoda, ekološkom proizvodnjom, stočarstvom i ratarstvom te uslugom vođenja knjigovodstva obiteljskim gospodarstvima.

Posjeduju oko 100 Ha vlastitih površina, 200 Ha zemlje u zakupu, a s površinom od oko 2.500 Ha surađuju s 80 OPG-a u kooperativnoj proizvodnji. Posjeduju i vlastitu poljoprivrednu apoteku iz koje opslužuju vlastitu i kooperativnu proizvodnju.

Imaju i vlastiti EKO uzgoj ovaca, janjaca i crne slavonske svinje.
Desc

4 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

4 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Dostavu obavljamo nakon vidljive uplate, najranije nakon 48 sati.

Dodatnog troška dostave nema

SINDIKATI - dostava u dogovorenim terminima

SVI OSTALI KUPCI - dostava na vaš kućni prag ili na posao utorkom, četvrtkom i petkom. Uvjet je da je narudžba veća od 150 kn. Područje dostave možete vidjeti ovdje http://www.camarg.eu/camarg-hr/shipping-delivery
Ako je narudžba manja od 150 kn proizvode možete preuzeti na tržnici u eCeker promo prostoru 48 sati nakon uplate i kasnije.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top