Orlov put

Izolirano šumom i udaljeno od prometnica prostire se imanje "Orlov put" na oko 7 hektara oranica koje nisu kemijski tretirane niti obrađivane od davne 1988. godine. Površine gospodarstva u samoj su blizini ulaza u zaštićeni Park prirode Kopački rit, a u isto vrijeme samo šest kilometara od Osijeka.

Naziv ovog gospodarstva – Orlov put – dala je sama priroda jer imanje na simboličan način čuvaju kopački orlovi koji neumoljivo kruže nebeskim svodom.

Obitelj Gusak u čijem vlasništvu je imanje na sljedeći način opisuju svoju priču:
"Živjeli smo u Osijeku u centru grada. Odlučili smo potpuno promijeniti život. Prodali smo stan i presretni kupili 7 hektara oranice s korovom visine i do 6 metara jer ju nitko nije obrađivao od 1985.godine što je za nas bila njena najveća vrijednost.
Punih 12 godina upornog i neprestanog rada i odricanja nas i naših najbližih, nastajalo je ekološko gospodarstvo Orlov put. Na njemu ćemo do kraja života uzgajati najekološkije voće, povrće i životinje koje je u današnjem svijetu moguće. Danas možemo reći da živimo potpuno drugačije i neusporedivo kvalitetnije.
Radujemo se svakoj jutarnjoj pjesmi slavuja, brujanju pčelica, večernjem kreketu žaba i tišini noći. Nikakvi novci ovog svijeta nas ne mogu odvratiti od tog života. Bogatstvo zemlje i prirode na Orlovom je putu.
Veliki osmijeh šalju Vam Ana, Marko, Irena i Goran Gusak."

Što su Vam to od proizvoda pripremili na ovom uzbudljivom i nadahnjujućem imanju možete provjeriti u nastavku.
Desc

3 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

3 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Dostavu obavljamo nakon vidljive uplate, najranije nakon 48 sati.

Dodatnog troška dostave nema

SINDIKATI - dostava u dogovorenim terminima

SVI OSTALI KUPCI - dostava na vaš kućni prag ili na posao utorkom, četvrtkom i petkom. Uvjet je da je narudžba veća od 150 kn. Područje dostave možete vidjeti ovdje http://www.camarg.eu/camarg-hr/shipping-delivery
Ako je narudžba manja od 150 kn proizvode možete preuzeti na tržnici u eCeker promo prostoru 48 sati nakon uplate i kasnije.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top