OPG Bošnjak

Zimnice i ostale prerađevine ovog gospodarstva plod su dugogodišnjeg rada bračnog para iz idiličnog Branjinog Vrha, tik uz granicu s Mađarskom. Točnije, radi se o predanoj kuharici i domaćici gospođi Ljubici i njenom suprugu Andriji, koji je inače slikar.

U sklopu gospodarstva nalaze se Ljubičine odaje u kojima spretno priprema svoje zimnice, atelijer u kojem gospodin Andrija od osmog razreda osnovne škole iskazuje svoje utiske, emocije i društvene stavove na platnu te okućnica s plastenikom u kojem tokom cijele godine uzgajaju svoje povrće na tradicionalan i prirodan način. Omiljeni su suradnici baranjskih restorana i često viđeni izlagači na manifestacijama diljem regije.

Kultura po kojoj su posebno poznati je bamija koju uspješno uzgajaju već godinama. To je jedna od onih namirnica koju svaki kuhar želi imati no teško ju može nabaviti u našem podneblju, dodaju ju u većinu svojih prerađevina a može se kupiti i sušena u rinfuzi. U svaku od zimnica daju dio sebe, više o svakom proizvodu, uključujući i sušenu bamiju, možete pročitati ukoliko kliknete na određeni proizvod.
Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon uplate, plaćanje se obavlja mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i četvrtkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 150 kn

- Zagreb, petkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 350 kn

- Hoteli, po dogovoru

Trošak dostave uračunat u cijenu proizvoda!

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top