OPG Bošnjak

Zimnice i ostale prerađevine ovog gospodarstva plod su dugogodišnjeg rada bračnog para iz idiličnog Branjinog Vrha, tik uz granicu s Mađarskom. Točnije, radi se o predanoj kuharici i domaćici gospođi Ljubici i njenom suprugu Andriji, koji je inače slikar.

U sklopu gospodarstva nalaze se Ljubičine odaje u kojima spretno priprema svoje zimnice, atelijer u kojem gospodin Andrija od osmog razreda osnovne škole iskazuje svoje utiske, emocije i društvene stavove na platnu te okućnica s plastenikom u kojem tokom cijele godine uzgajaju svoje povrće na tradicionalan i prirodan način. Omiljeni su suradnici baranjskih restorana i često viđeni izlagači na manifestacijama diljem regije.

Kultura po kojoj su posebno poznati je bamija koju uspješno uzgajaju već godinama. To je jedna od onih namirnica koju svaki kuhar želi imati no teško ju može nabaviti u našem podneblju, dodaju ju u većinu svojih prerađevina a može se kupiti i sušena u rinfuzi. U svaku od zimnica daju dio sebe, više o svakom proizvodu, uključujući i sušenu bamiju, možete pročitati ukoliko kliknete na određeni proizvod.
Desc

1 proizvod

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

1 proizvod

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Dostavu obavljamo nakon vidljive uplate, najranije nakon 48 sati.

Dodatnog troška dostave nema

SINDIKATI - dostava u dogovorenim terminima

SVI OSTALI KUPCI - dostava na vaš kućni prag ili na posao utorkom, četvrtkom i petkom. Uvjet je da je narudžba veća od 150 kn. Područje dostave možete vidjeti ovdje http://www.camarg.eu/camarg-hr/shipping-delivery
Ako je narudžba manja od 150 kn proizvode možete preuzeti na tržnici u eCeker promo prostoru 48 sati nakon uplate i kasnije.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top