OPG Bošnjak

Našički voćnjaci dali su nam još jedan proizvod kojeg do sada niste mogli pronaći tako lako. Radi se o vinu od višnje koju proizvodi OPG Bošnjak u certificiranom pogonu. Imaju jedan, ali jedinstven proizvod s kojim su postigli brojna postignuća.

Proizvodnja se odvija u voćnjacima koji su locirani na području prelaska Krndije u nizinu istočno-hrvatske ravnice. Sorta koju uzgajaju je oblačinska višnja uz visoke prinose čiji plodovi su se do sada prodavali u rinfuzi, dalje za preradu.

Poduzetan um Maria Bošnjaka zaključio je da bi se proizvodnja isplatila uz prerađevine, odabrali su ono najizazovnije - vino! Vino je tamnocrvene boje, jedinstvenog slatko-kiselog okusa. Može vas podsjetiti na bakin sok od višanja, no pazite, vrlo je opojno.

U nastavku možete detaljnije proučiti ovo vino i naručiti ga kroz nekoliko klikova.
Desc

1 proizvod

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

1 proizvod

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon vidljive narudžbe, plaćanje se obavlja gotovinom prilikom preuzimanja ili mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i petkom.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top