Podrumi Kolar

“Suza Baranje” (Baranya könnye) naziv je koji objedinjuje djelatnosti našeg obiteljskog gospodarstva, a to su vinarstvo i turizam. Naziv se sastoji od toponima našega sela „Suza” (na mađarskom Csúza) i naše regije „Baranja“. Članovi naše obitelji su Lajos i Ilona, njihove kćeri Kinga i Sibila, zet Mario te unuci Niko i Roko. Svi zajedno stojimo jedni uz druge, dajemo svoj doprinos u radu i razvoju našeg posla.

Poslovanje Podruma Kolar zasniva se na vinogradarstvu i vinarstvu. Stoga stavljamo veliki naglasak na proizvodnju vina vrhunske kvalitete. Vinarstvo je u našim genima jer se više generacija naše obitelji bavilo djelatnošću vinarstva, kao i većina ljudi našega kraja koji su oduvijek smatrali da se ovdje proizvode najbolja vina svijeta. Našu kušaonicu, restoran i smještaj izgradili smo i uredili od srca, a gostima nastojimo ponuditi najbolje, ono što bi i sami rado pojeli i popili. Naša vina su okićena brojnim nagradama s domaćih i stranih prezentacija. Ipak najdraže nam je kad sami kupci ocjenjuju naše proizvode pozitivno.

Više o svakom vinu možete pročitati ukoliko kliknete na određeni artikl u našoj ponudi.
Desc

2 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

2 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon vidljive narudžbe, plaćanje se obavlja gotovinom prilikom preuzimanja ili mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i petkom.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top