Podrumi Kolar

“Suza Baranje” (Baranya könnye) naziv je koji objedinjuje djelatnosti našeg obiteljskog gospodarstva, a to su vinarstvo i turizam. Naziv se sastoji od toponima našega sela „Suza” (na mađarskom Csúza) i naše regije „Baranja“. Članovi naše obitelji su Lajos i Ilona, njihove kćeri Kinga i Sibila, zet Mario te unuci Niko i Roko. Svi zajedno stojimo jedni uz druge, dajemo svoj doprinos u radu i razvoju našeg posla.

Poslovanje Podruma Kolar zasniva se na vinogradarstvu i vinarstvu. Stoga stavljamo veliki naglasak na proizvodnju vina vrhunske kvalitete. Vinarstvo je u našim genima jer se više generacija naše obitelji bavilo djelatnošću vinarstva, kao i većina ljudi našega kraja koji su oduvijek smatrali da se ovdje proizvode najbolja vina svijeta. Našu kušaonicu, restoran i smještaj izgradili smo i uredili od srca, a gostima nastojimo ponuditi najbolje, ono što bi i sami rado pojeli i popili. Naša vina su okićena brojnim nagradama s domaćih i stranih prezentacija. Ipak najdraže nam je kad sami kupci ocjenjuju naše proizvode pozitivno.

Više o svakom vinu možete pročitati ukoliko kliknete na određeni artikl u našoj ponudi.
Desc

4 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

4 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Dostavu obavljamo nakon vidljive uplate, najranije nakon 48 sati.

Dodatnog troška dostave nema

SINDIKATI - dostava u dogovorenim terminima

SVI OSTALI KUPCI - dostava na vaš kućni prag ili na posao utorkom, četvrtkom i petkom. Uvjet je da je narudžba veća od 150 kn. Područje dostave možete vidjeti ovdje http://www.camarg.eu/camarg-hr/shipping-delivery
Ako je narudžba manja od 150 kn proizvode možete preuzeti na tržnici u eCeker promo prostoru 48 sati nakon uplate i kasnije.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top