Stipino

"Stipino" je malo poljoprivredno gospodarstvo u Čemincu koje se bavi proizvodnjom voća, povrća i preradom istih. Čarobno mjesto u kojem možete odsjesti, pojesti, odmoriti, prespavati ili ponešto i naučiti na nekoj od radionica.

Stipu ne može nitko drugi opisati kao što on može opisati sam sebe, kažu da bez takvih svijet ne bi bio isto mjesto. U nastavku pročitajte što vam to Stipe poručuje o sebi i svome imanju:

"Roditelji su mi pravnici, pa se očekivalo kako ću nastaviti njihovim stopama. No, budućnost mi je bila drugačije zacrtana. Još kao dijete bio sam hiperaktivan zbog čega mi je baka, koju sam od milja zvao baba, često znala reći: „Neće vam on bit' pravnik, previše je živ! On mora rad't! Ja'b rekla da će bit' agrikola (poljoprivrednik)!“.

Kada su me „otrgnuli“ od babe, najmudrije osobe u cijelom Svemiru, započeo je moj život u gradu i planiranje karijere budućeg pravnika. No, nakon nekoliko godina provedenih u studentskim klupama, tijekom kojih sam radio i većinu poslova vezano uz računala, shvatio sam kako me baš pravo od svega najmanje zanima. Tako se nehotice obistinilo babino proročanstvo.

Who knew. The Baba was right...

Za jabuke sam se odlučio 2008. nakon šestomjesešnog istraživanja što posaditi. Zvijezde su mi se „poklopile“ jer je obitelj u vlasništvu imala komad zemlje u Baranji. Osnovao sam OPG i poput pravog kreativca nazvao ga, a kako drugačije nego – Stjepan Dumančić. Nisam imao pojma da ga mogu nazvati kako hoću..."

U nastavku provjerite što to Stipe proizvodi.
Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon uplate, plaćanje se obavlja mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i četvrtkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 150 kn

- Zagreb, petkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 350 kn

- Hoteli, po dogovoru

Trošak dostave uračunat u cijenu proizvoda!

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top