Špajz

Voliš li nove okuse i zdravu hranu? Ako voliš, mi smo jedinstvena prilika za tebe da isprobaš nešto novo i zdravo. Kad god netko spomene zdravo, priznaj da si barem jednom preokrenuo očima i automatski to povezao s bljutavim. Tome je došao kraj. Mi smo tu da te upoznamo s novom, boljom verzijom zdrave hrane.

O čemu se radi? Naša ponuda je nešto novo i neviđeno na našim prostorima. Naime ne zovemo se Špajz bez razloga. Mi ti nudimo zdrav obrok u teglici, za svakog po nešto. Točnije salate od piletine, tunjevine te po koja teglica za vegane i vegetarijance. Isto tako, nismo zabravili ni na naše sladokusce i za njih u ponudi imamo i slatke teglice.

Sve što je u teglici je od naših lokalnih, domaćih proizvođača i OPG-ova, a proizvodi koje upotrebljavamo su sezonskog porijekla. Svaka slana teglica sastoji se od osam slojeva. Svaka teglica ima svoju šemu, i svaki od osam slojeva svakoj teglici daje posebnu čaroliju i kombinaciju okusa.

Svaka salata u teglici savršen je obrok za doručak, ručak, užinu ili večeru koji također možeš ponijeti sa sobom na posao, fakultet, piknik, putovanje, u školu ili ga možeš pojesti kod nas u našem veselom ambijentu.

Međutim, klopa nije sve što ti nudimo. Uz teglicu možeš popiti i kavu, prirodne i cijeđene sokove, toplu čokoladu itd. U slučaju da se bojiš da će ti naša ponuda postati dosadna, kod nas uvijek možeš računati na nešto novo iz tjedna u tjedan.

Ukratko o nama, to bi bilo to. Naruči od nas doručak, ručak, večeru ili možda desert, ovisno o tome što preferiraš i probaj našu Špajztastičnu klopu!
Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon uplate, plaćanje se obavlja mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i četvrtkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 150 kn

- Zagreb, petkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 350 kn

- Hoteli, po dogovoru

Trošak dostave uračunat u cijenu proizvoda!

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top