Eko orah Budimir

Predstavljamo Vam OPG Budimir. Odnosno još jednog mladog poljoprivrednika i još jednu uspješnu baranjsku priču. S obzirom da su tek krenuli trenutno u ponudi imaju samo orah uzgojen pod ekološkim nadzorom.

Orah kao jedna neobična biljka prati ljudsku civilizaciju od samih početaka. Neobičan je jer u njegovoj blizini i ispod njegove krošnje druge biljke ne mogu rasti, specifičnim sastavom lista djeluje kao bioherbicid koji uništava sve korove koji su se usudili niknuti pod njegovom vladavinom. S druge strane, njegovi tvrdi plodovi ispunjeni su ukusnom i krhkom jezgrom specifičnog okusa.

Što su Vam to pripremile krošnje OPG-a Budimir možete provjeriti u nastavku.
Desc

1 proizvod

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

1 proizvod

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Dostavu obavljamo nakon vidljive uplate, najranije nakon 48 sati. Dodatnog troška dostave nema SINDIKATI - dostava u dogovorenim terminima SVI OSTALI KUPCI - dostava na vaš kućni prag ili na posao utorkom, četvrtkom i petkom. Uvjet je da je narudžba veća od 150 kn. Područje dostave možete vidjeti ovdje http://www.camarg.eu/camarg-hr/shipping-delivery Ako je narudžba manja od 150 kn proizvode možete preuzeti na tržnici u eCeker promo prostoru 48 sati nakon uplate i kasnije.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top