Našičke eko tikve

Gospođa Zdenka je još jedan našički eko proizvođač, putem eCekera Vam želi približiti plodove svoga rada. Proizvela je nevjerojatnu količinu slasnih butternut tikvi čije zalihe su pri kraju.

Butternut tikva se može kategorizirati kao superhrana, hit je na veganskim jelovnicima a svojim okusom podsjeća na jesen, tople večeri i dolazak zime. Više o tikvi možete pronaći u opisu proizvoda.

Polje nije samo prostor na kojem se vrši rad i obavlja proizvodnja, ono je prije svega prostor za rekreiranje duha i tijela kroz rad. Svjež zrak, tlo, miran okoliš i priroda gode svima. Samo onaj tko je nešto uzgojio u vrtu ili na polju može razumijeti kakva radost i ponos se rađaju u poljoprivredniku kad dođe do plodova svoga rada.

Gospođa Zdenka je najbolji primjer užitka koji se rađa radom u poljoprivredi. Što je pripremila za vas provjerite u nastavku.
Desc

1 proizvod

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

1 proizvod

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Dostavu obavljamo nakon vidljive uplate, najranije nakon 48 sati.

Dodatnog troška dostave nema

SINDIKATI - dostava u dogovorenim terminima

SVI OSTALI KUPCI - dostava na vaš kućni prag ili na posao utorkom, četvrtkom i petkom. Uvjet je da je narudžba veća od 150 kn. Područje dostave možete vidjeti ovdje http://www.camarg.eu/camarg-hr/shipping-delivery
Ako je narudžba manja od 150 kn proizvode možete preuzeti na tržnici u eCeker promo prostoru 48 sati nakon uplate i kasnije.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top