Gospodarstvo Ferbežar

Iz Otoka kraj Vinkovaca dolazi nam iskusan i uspiešan proizvođač suhomeshanith proizvoda, gospodin Vlado Ferbežar. Proizvodnja je većinom bazirana na mesu Crne slavonske svinje a najpopularniji proizvod im je vrhunski kulen.

Cilj proizvodnje njhovih proizvoda je unijeti duh Slavonije na vaš stol. Prilikom pripreme vode se po starom obiteljskom receptu. Proizvodnja suhomesnatih proizvoda njihovo je nasljeđe koje se na gospodarstvu Ferbežar prenosi između generacija. Za ovu obitelj to nije samo posao već i strast prema stvaranju nećeg vrhunskog.

Tov svinja na otvorenom provodi se uz posebno kvalitetne i otporne pasmine na sve meteorološke uvjete, Crna Slavonska svinja i Durok, te posebni Njemački Landras pasminu koja pruža idealnu strukturu mesa kao i omjer masnog tkiva i mesa. Tov na otvorenom odvija se uz stalni veterinarski nadzor te bez liječenja antibioticima. Prosječno trajanje tova je 12-15 mjeseci.

Nadzor kvalitete dozrijevanja krajnjeg proizvoda osiguran je s više instrumenata te je pod HACCP sustavom kontrole. Veterinarski nadzor omogućuje da sirovina za krajnji proizvod bude kvalitetna i na očekivanoj razini.

Što dsu to pripremili za Vas možete provjeriti niže, u slast!
Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon uplate, plaćanje se obavlja mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i četvrtkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 150 kn

- Zagreb, petkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 350 kn

- Hoteli, po dogovoru

Trošak dostave uračunat u cijenu proizvoda!

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top