Petrijevačko Povrće

Vrhunsko domaće povrće proizvedeno je u vrtovima obitelj Antolović iz Petrijevaca. Ljubav prema zemlji, predan rad i profesionalan pristup poljoprivredi urodili su plodovima koje ne možete pronaći bilo gdje.

Tijekom jednog od javljanja na "Zeleni Četvrtak", događaju koji se svakog četvrtka odvija u organizaciji Tržnice d.o.o. i gospođe Ljiljane Olujić, prišao nam je i gospodin iz Petrijevaca. Rekao je kako njegova obitelj godinama uzgaja vrhunsko povrće i kako se žele pridružiti eCeker ponudi. Zanimalo ga je koliko članstvo košta, naravno da je pojava na platformi besplatna.

Sada kada je priroda isto dozvolila realizirali smo suradnju, možete početi naručivati domaće povrće iz osječkog susjedstva. Po narudžbi ga prijepodne beru za Vas, a mi ga dostavljamo.

Opskrbite se sigurnim domaćim povrćem klikom na neki od proizvoda obitelji Antolović.
Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Dostavu obavljamo nakon vidljive uplate, najranije nakon 48 sati.

Dodatnog troška dostave nema

SINDIKATI - dostava u dogovorenim terminima

SVI OSTALI KUPCI - dostava na vaš kućni prag ili na posao utorkom, četvrtkom i petkom. Uvjet je da je narudžba veća od 150 kn. Područje dostave možete vidjeti ovdje http://www.camarg.eu/camarg-hr/shipping-delivery
Ako je narudžba manja od 150 kn proizvode možete preuzeti na tržnici u eCeker promo prostoru 48 sati nakon uplate i kasnije.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top