OPG Josip Đurković

Marjančaci, selo nekoliko kilometara udaljeno od Valpova je jedno od rijetkih mjesta koje nema problem s iseljavanjem mladih i ubrzanim starenjem stanovništa, u lokalnom okruženju ga nazivaju i "Mali Pariz". Jedna od obitelji koja je u tom selu pronašla dom i pokrenula posao je i obitelj Đurković.

Koza, praćena predrasudom da može živjeti od sveg zelenog što ugleda zapravo zahtjeva puno pažnje, kontrole i posvećenosti da bi dala dostatnu količinu mlijeka. Inteligentne su i snalažljive no s druge strane vrlo osjetljive i probirljive, sijeno koje padne iz jasla na pod zasigurno neće pojesti a nekoliko mrvica sijena ili žitarica u vodi odbit će ih koliko god bile žedne. U svakom stadu postoji glavna najstarija ženka koja određuje kojim redoslijedom će se hraniti ostale koze, protekcionistički je nastrojena kada je stado u opasnosti.

Čime to Đurkovići već godinama opskrbljuju slavonski kraj možete provjeriti u nastavku.
Desc

6 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

6 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon vidljive narudžbe, plaćanje se obavlja gotovinom prilikom preuzimanja ili mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i petkom.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top