Capra Domestica

800 koza sa šibenskog područja pripremilo je nešto za Essekere i Zagreb, vrhunski domaći proizvodi od kozjeg mlijeka od sada su dostupni tijekom cijele godine. Inače surađuju s cijelom Hrvatskom a zahvaljujući eCekeru od sada su dostupni i u Osijeku. Koze imaju osigurane životne uvjete dostojne njihove plemenitosti o kojima brine 15 zaposlenika. Cijeli proizvodni ciklus se priprema u krugu od 50 metara, mužnja, pakiranje i otprema.

Poštuje se i prirodni ciklus, agronomi će znati što to znači. U uzgoju koza ne koriste se hormoni, nedopušteni antibiotici i agresivni oblici poticanja laktacije.

Prehrana koza vrši se na okolnim pašnjacima dalmatinske zagore, ličkim sijenom i probranim žitaricama bez dodataka aditiva. Proizvođač je u postupku ishođenja eko certifikata.

Kozje mlijeko ima manje intenzivan miris zahvaljujući pažljivo sastavljenim obrocima i mužnje, iznimno je blagog okusa i teksture.

Kakav su to proizvod šibenske koze pripremile za vas možete provjeriti u nastavku.
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon uplate, plaćanje se obavlja mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i četvrtkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 150 kn

- Zagreb, petkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 350 kn

- Hoteli, po dogovoru

Trošak dostave uračunat u cijenu proizvoda!

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top