EKO Voćnjaci Jurić

U Đurićima, nedaleko od Županje nalazi se 2 hektara eko voćnjaka. Voćnjak je u vlasništvu obitelji Jurić čije sjedište se nalazi u Vinkovcima. Na tržištu opstaju već dugi niz godina zahvaljujući radu i trudu svih članova obitelji, ali i šire rodbine i prijatelja. U ponudi je nekoliko sorti jabuka: Florina, Gold Rush, Gaja, Fuji, Enetrprise, Pilot.

Gospodarstvo koje svoje površine prilagođava, iskorištava i čuva na ekološki način najavljuje novu eru zdrave poljoprivrede. Do prije 10 godina takva ideja se smatrala neizvedivom a eko proizvod smatrao se skupom hranom. Scenarij se danas mijenja i eko proizvod postaje normalan dio svačijeg jelovnika, a cijena više nije toliko visoka.

Jurići posjeduju hladnjaču za voće, time svaki plod njihovog rada ima duži rok trajanja, i nakon pol godine jabuka ostaje jednako slasna i svježa.

Kakve to slatke plodove šalju Essekerima provjerite u nastavku.
Desc

3 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

3 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Dostavu obavljamo nakon vidljive uplate, najranije nakon 48 sati. Dodatnog troška dostave nema SINDIKATI - dostava u dogovorenim terminima SVI OSTALI KUPCI - dostava na vaš kućni prag ili na posao utorkom, četvrtkom i petkom. Uvjet je da je narudžba veća od 150 kn. Područje dostave možete vidjeti ovdje http://www.camarg.eu/camarg-hr/shipping-delivery Ako je narudžba manja od 150 kn proizvode možete preuzeti na tržnici u eCeker promo prostoru 48 sati nakon uplate i kasnije.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top