Eubatus

Predstavljamo još jednu obitelj koja je otkrila blagodati kupine i u plodovima svog rada uživa već godinama. Dolaze sa osječkog Sjenjaka i ovim putem vam žele pokazati kako se to Essekeri snalaze u voćnjaku.

Za sve koji nisu posjetili Osijek, Sjenjak je najnapučenije osječko naselje s oko 12.000 stanovnika, naglo je naraslo šezdesetih godina prošlog stoljeća. Prije je to bila prostrana livada na kojoj se sušilo sijeno, mogli ste sresti pokojeg vojnika jer je na livadi privremeno bila i vojna baza. Možda ipak Sjenjak ima i više veze s poljoprivredom i prirodom nego što se to čini, posebno ako se prezivaš Koprivčić.

Ekološkim uzgojem kupina stvorena je kvalitetna baza za visokokvalitetno voćno vino. Vino je iznimnog okusa i mirisa te njegove voćne arome uz primjerenu gradaciju alkohola pružaju ljepotu ukupnog dojma uživanja. Može se služiti kao aperitiv i poslije tamnih mesa. Preporuča se uz kolače, voće i sladoled. Preporučena temperatura je od 14 do 16 stupnjeva. Uz hranjivu vrijednost svi sastojci iz kupine preneseni u vino daju ljekovitu zaštitnu vrijednost.

Pod brandom "Eubatus" ne krije se samo vino, ima tu još vrhunskih proizvoda od kupine. Sve možete provjeriti u popisu niže.

Fotografije je izradio Igor Miličić i njegov elementmedia.hr
Desc

4 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

4 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon vidljive narudžbe, plaćanje se obavlja gotovinom prilikom preuzimanja ili mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i petkom.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top