Zdenkin eko vrt

Gospođa Zdenka je još jedan našički eko proizvođač, putem eCekera Vam želi približiti plodove svoga rada. Proizvela je nevjerojatnu količinu slasnih butternut tikvi čije zalihe su pri kraju.

Butternut tikva se može kategorizirati kao superhrana, hit je na veganskim jelovnicima a svojim okusom podsjeća na jesen, tople večeri i dolazak zime. Više o tikvi možete pronaći u opisu proizvoda.

Polje nije samo prostor na kojem se vrši rad i obavlja proizvodnja, ono je prije svega prostor za rekreiranje duha i tijela kroz rad. Svjež zrak, tlo, miran okoliš i priroda gode svima. Samo onaj tko je nešto uzgojio u vrtu ili na polju može razumijeti kakva radost i ponos se rađaju u poljoprivredniku kad dođe do plodova svoga rada.

Gospođa Zdenka je najbolji primjer užitka koji se rađa radom u poljoprivredi. Što je pripremila za vas provjerite u nastavku.
Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon uplate, plaćanje se obavlja mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i četvrtkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 150 kn

- Zagreb, petkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 350 kn

- Hoteli, po dogovoru

Trošak dostave uračunat u cijenu proizvoda!

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top