Eko pčelarstvo "Tikveško Blago"

Pčelarstvo "Gusak" posebno je po tome što je smješteno u srcu Kopačkog rita, na području parka prirode. Svi proizvodi nosioc su eko znaka, teško je odlučiti jesu li zdraviji ili ukusniji.

Davne 1950. godine Jozo Mrkalj, inače djed vlasnika ovog imanja, kao sluga turskog bega, u Koraću, mjestu uz Savu u Bosanskoj Posavini, počeo se baviti pčelarstvom. Poznati savski alas i čamdžija punih 38 godina drži pčele u netaknutoj prirodi posavskih mjesta. Ljubav prema tim malim živahnim stvorenjima je prenio i na svog unuka. Odrastajući u prirodi i igrajući se s njom, usađen mu je zeleni gen koji ga je stalno vukao i vuče prema prirodi. Zahvaljujući tome, bježeći od grada i asfalta, pronašao je lokaciju koja zadovoljava njegove potrebe – Kopački rit. Kako je djed utjecao na njega, ljubav koju mu je podario prenosi na svoja dva sina i suprugu koji se aktivno uključuju u sve djelatnosti vezane uz pčele.

Pčelarstvo Gusak je posebno po tome što je smješteno u srcu Kopačkog rita, malog mjesta po imenu Tikveš, na području parka prirode. Proizvodi su svi eko proizvodi, pod eko znakom i nadzorom eko stanice Agri bio-cert. Svi tretmani na eko pčelinjacima pčelarstva Gusak obavljaju se isključivo eko dopuštenim sredstvima. Pravno sjedište ovog proizvođača nalazi se u Slavonskom Brodu no cjelokupni proces proizvodnje odvija se u Tikvešu.

Što su pripremili za eCeker kupce možete provjeriti u nastavku
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon vidljive narudžbe, plaćanje se obavlja gotovinom prilikom preuzimanja ili mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i petkom.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top