EKO OPG Košćak

Na našem ekološkom OPG-u Košćak u Samatovcima, koje se prostire na 7 500 m2 i broji 440 stabala krušaka i 60 šljiva, sve je prirodno uzgojeno.

Gospodarstvo postoji od 2005. godine, eko proizvodi se obično prodaju na eko štandovima, a dio voća se prerađuje u pekmez. Ono voće koje nije za prodaju iskoristi se za proizvodnju rakije viljamovke i šljivovice koju koriste za osobnu upotrebu, a obično služi i kao poklon za prijatelje i poznanike, pa i česte kupce.

Na gospodarstvu se uzgajaju i kokoši koje slobodno uživaju na velikom prostoru voćnjaka, a hrane se tritikalom koji dolazi s njive u Josipovcu, uzgojenim također na ekološki način. Ova žitarica je hibrid između pšenice, ječma i zobi i mnogo je hranjivija od te tri žitarice, a vrijedna je za prehranu domaćih životinja.

Ponosni smo i na naše "carske" ljubimce: Romanovska ovca je nastala u Rusiji sredinom 19. stoljeća. Ime je dobila po okrugu Romanovo-Borisoglebsk, okolina današnjeg grada Tutaev. Od samog starta je vršen odabir romanovskih ovaca prema plodnosti, pa je posljedica toga odabira do danas u svijetu da je romanovska ovca uvjerljivo najplodnija rasa ovaca.

"Iako stanje u poljoprivredi nije sjajno, naše malo gospodarstvo predstavlja izvor kvalitetnog voća i voćnih prerađevina za cijelu obitelj, prijatelje i naše vjerne kupce."

Drago Košćak
Desc

Proizvodi 1-9 od 12

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

Proizvodi 1-9 od 12

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon vidljive narudžbe, plaćanje se obavlja gotovinom prilikom preuzimanja ili mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i petkom.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top