Baranjske Slastice Horvat

Marljiva i snalažljiva Ilonka Horvat iz Suze pokrenula je proizvodnju tradicionalnih baranjskih torti i kolača na svom OPG-u i pošlo joj je za rukom, u svakom smislu te riječi.

Suza se nalazi duboko u Baranji, u brdovitom kraju poznatom po kvalitetnim vinima i odličnoj gastro ponudi. Većina OPG-a okrenula se proizvodnji vina, zimnica, suhomesnatih proizvoda i likera. Uvijek je postojala potreba i za jednim pogonom koji je posvećen tortama i kolačima koji su usko vezani za obiteljske navike Slavonaca i Baranjaca. Uz pomoć LAG-a Baranja i uz podršku lokalnih Mađara Ilonka je pokrenula ovu bajkovitu slatku priču.

U ponudi možete pronaći poznatu Dobošicu, čokoladne i voćne torte i desetke vrsta kolača. Pored toga, možete odabrati i personaliziranu verziju torte za sve obiteljske proslave. Zahvaljujući tome možete dobiti baranjsku tortu s motivom Spidermana, dravskog pecaroša, omiljenog nogometaša ili pjevačice. Ideja je bezbroj.

Ipak, najvažniju ulogu u ovome imaju tradicionalne slastice, Dobošica će vas lako vratiti u neki lijepi svečani događaj, kolač Mađarica u neke drage obiteljske trenutke.

Kroz nekoliko klikova možete naručiti neku od torti, za pripremu je potrebno 3 dana, a posebne želje možete poslati na ecekerpodrska@gmail.com (željeni motiv voćne torte).
Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon uplate, plaćanje se obavlja mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i četvrtkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 150 kn

- Zagreb, petkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 350 kn

- Hoteli, po dogovoru

Trošak dostave uračunat u cijenu proizvoda!

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top