Bukovače Lovošević

Vlasnik OPG-a je Vjekoslav Lovošević, poznato ime u Slavoniji kada su u pitanju domaće gljive. Dolazi nam iz Golinaca pored Donjeg Miholjca i nudi svježu bukovaču.

Donji Miholjac je mali grad na sjeveru Slavonije, nekoliko kilometara udaljen od prvih mađarskih sela. Krije u sebi bogatu prošlost, marljive i uporne ljude, prirodne ljepote i dozu razočarenja zbog prevelikog iseljavanja mladih. Golinci se nalaze 10 kilometara dalje, a opis bi im je vrlo sličan miholjačkom.

Vjekoslav se odlučio na proizvodnju gljiva, prvenstveno bukovače. S puno entuzijazma priča o njima, a isti entuzijazam može se vidjeti i u plodovima njegova rada. Gljiva inače raste u hladovini slavonskih šuma, omiljeno je iznenađenje je za rekreativce, planinare i ljubitelje odmora u prirodi. Agronomi koji ju uzgajaju su primoreni "kopirati" šumski temperaturni režim, samo najboljima to zaista i pođe od ruke, uključujući i Vjekoslava.

Kroz nekoliko klikova možete svoju obitelj opskrbiti ukusnom i svježom slavonskom Bukovačom.
Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon uplate, plaćanje se obavlja mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i četvrtkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 150 kn

- Zagreb, petkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 350 kn

- Hoteli, po dogovoru

Trošak dostave uračunat u cijenu proizvoda!

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top