Borovnice Dozet

Još jedan mladi proizvođač, još jedan novi početak u poljoprivredi! Predstavljamo vam OPG Dozet iz Bilja, mladi bračni par podigao je nasad Američkih borovnica. Samo se službeno nazivaju "američke", to je ipak još jedan domaći baranjski proizvod.

Bilje se nalazi na ulazu u Baranju, veće mjesto u kojem se jasno vidi utjecaj zanimljive baranjske prošlosti i kulturoloških razloga. Sve je popularnije među mladima, često možete čuti da je netko od mladih Slavonaca i Baranjaca odlučio kupiti kuću tamo.

Matea i Dino Dozet napravili su sličan potez. Priča o Bobama, ukusnim borovnicama koje zadovoljno rastu u posebno paženim uvjetima, započinje s mladom obitelji Dozet koja se proizvodnjom borovnica bavi od 2017. OPG Dozet se kao jedno od prvih poljoprivrednih gospodarstava u Baranji počelo baviti intenzivnim uzgojem baš američke borovnice te raspolaže s postojećih 400 sadnica uzgajanih u posebno kontroliranim uvjetima, sađenih u agrotekstilnim vrećama, pri čemu svaka ima osigurane predispozicije za uspješan rast i razvoj.

Svi postojeći nasadi voća podignuti su u gustom sklopu, ograđeni ogradom s betonskim stupovima i žičanim pletivom. Zajedno ih spaja posebno osmišljen sustav za navodnjavanje po sistemu kap na kap.
Desc

1 proizvod

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

1 proizvod

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon uplate, plaćanje se obavlja mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i četvrtkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 150 kn

- Zagreb, petkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 350 kn

- Hoteli, po dogovoru

Trošak dostave uračunat u cijenu proizvoda!

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top