BB Oil

Ulja tvrtke BBOil su proizvodi u kojima se spajaju tradicionalne vrijednosti s modernom tehnologijom čiji su rezultati vrhunska kvaliteta, a samim time i zadovoljan kupac.

Proizvodni pogon je nastao djelovanjem s dvije lokacije - Osijek i Bijelo Brdo. Svi urbani gradovi ovog svijeta ne mogu zamijeniti iskonske vrijednosti koje sa sobom nosi proizvodnja na selu, tako je i pogon u Bijelom Brdu dobio najvažniju ulogu u ovoj proizvodnji. Cilj osječkog centra je razviti i plasirati BBoil proizvode na nova tržišta te postati priznati europski proizvođač hladno prešanih nerafiniranih ulja.

Ulja ponosno nose znak „ekoproizvod“ što je garancija da je proizvod proizveden sukladno propisima o ekološkoj proizvodnji.
Desc

Proizvodi 1-9 od 11

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

Proizvodi 1-9 od 11

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Dostavu obavljamo nakon vidljive uplate, najranije nakon 48 sati.

Dodatnog troška dostave nema

SINDIKATI - dostava u dogovorenim terminima

SVI OSTALI KUPCI - dostava na vaš kućni prag ili na posao utorkom, četvrtkom i petkom. Uvjet je da je narudžba veća od 150 kn. Područje dostave možete vidjeti ovdje http://www.camarg.eu/camarg-hr/shipping-delivery
Ako je narudžba manja od 150 kn proizvode možete preuzeti na tržnici u eCeker promo prostoru 48 sati nakon uplate i kasnije.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top