Baranjska Kuća

Predstavljamo još jednog proizvođača koji dolazi iz Darde, radi se o obitelji Kovač koja proizvodi nekoliko vrsta prerađevina od voća i povrća. Najbolje iz baranjske kuhinje spremili su u tegle i vrećice. Ponuda im se sastoji od proizvoda u teglama kao što su zimnice i ajvar, od tjestenine dobivene od pirovog brašna u kombinaciji s raznim domaćim dodacima i od neobičnih domaćih čipseva.

Često ih možete sresti na osječkim sajmovima, sportskim događanjima i večerima koje su posvećene vinu i umjetnosti. Jedan su od najpoznatijih proizvođača Kurtoš kolača na osječkom adventu (Trdelnik). Svi proizvodi se pripremaju na tradicijski način od lokalnog povrća i začina.

Jeste li se ikad zapitali kakvog okusa je čips od butternut tikve? Što sve možete skuhati od pirovih rezanaca s dodatkom cikle, koprive i ljute paprike? Kako upotrijebiti čips od kelja? Vrijeme je da to provjerite, nekoliko klikova će biti dovoljno.
Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon uplate, plaćanje se obavlja mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i četvrtkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 150 kn

- Zagreb, petkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 350 kn

- Hoteli, po dogovoru

Trošak dostave uračunat u cijenu proizvoda!

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top