Baranjska Kuća

Predstavljamo još jednog proizvođača koji dolazi iz Darde, radi se o obitelji Kovač koja proizvodi nekoliko vrsta prerađevina od voća i povrća. Najbolje iz baranjske kuhinje spremili su u tegle i vrećice. Ponuda im se sastoji od proizvoda u teglama kao što su zimnice i ajvar, od tjestenine dobivene od pirovog brašna u kombinaciji s raznim domaćim dodacima i od neobičnih domaćih čipseva.

Često ih možete sresti na osječkim sajmovima, sportskim događanjima i večerima koje su posvećene vinu i umjetnosti. Jedan su od najpoznatijih proizvođača Kurtoš kolača na osječkom adventu (Trdelnik). Svi proizvodi se pripremaju na tradicijski način od lokalnog povrća i začina.

Jeste li se ikad zapitali kakvog okusa je čips od butternut tikve? Što sve možete skuhati od pirovih rezanaca s dodatkom cikle, koprive i ljute paprike? Kako upotrijebiti čips od kelja? Vrijeme je da to provjerite, nekoliko klikova će biti dovoljno.
Desc

Proizvodi 1-9 od 16

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

Proizvodi 1-9 od 16

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Dostavu obavljamo nakon vidljive uplate, najranije nakon 48 sati. Dodatnog troška dostave nema SINDIKATI - dostava u dogovorenim terminima SVI OSTALI KUPCI - dostava na vaš kućni prag ili na posao utorkom, četvrtkom i petkom. Uvjet je da je narudžba veća od 150 kn. Područje dostave možete vidjeti ovdje http://www.camarg.eu/camarg-hr/shipping-delivery Ako je narudžba manja od 150 kn proizvode možete preuzeti na tržnici u eCeker promo prostoru 48 sati nakon uplate i kasnije.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top