OPG Zdravko Lagator

Iz Viškovaca, tik do Đakova, dolazi nam obitelj Lagator. Mogu se pohvaliti domaćim proizvodima s 3 područja, točnije, nude proizvode od aronije, pčelarske proizvode i proizvode od lješnjaka.

Ovom prilikom žele Vam još jednom pokazati kakav je to đakovački proizvod i zašto su Đakovčani na glasu kao najmarljiviji i najustrajniji stanovnici Slavonije. Aronija je moćan antioksidans, bogat izvor željeza, vlakana, vitamina i minerala. Zanimljivo je da je prirodni uništavač e-coli bakterija i kolesterola. Poznata je od davnina no tek je u zadnjih nekoliko godina dobila svoje pravo mjesto u kulinarstvu i medicini. Inače se pojavljuje u obliku grma, ne zahtijeva pretjeranu upotrebu pesticida i vrlo je jednostavna za uzgoj.

U proizvodnju je uključena cijela obitelj a što su to pripremili za Essekere možete provjeriti u nastavku.
Desc

Proizvodi 1-9 od 14

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

Proizvodi 1-9 od 14

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Dostavu obavljamo nakon vidljive uplate, najranije nakon 48 sati.

Dodatnog troška dostave nema

SINDIKATI - dostava u dogovorenim terminima

SVI OSTALI KUPCI - dostava na vaš kućni prag ili na posao utorkom, četvrtkom i petkom. Uvjet je da je narudžba veća od 150 kn. Područje dostave možete vidjeti ovdje http://www.camarg.eu/camarg-hr/shipping-delivery
Ako je narudžba manja od 150 kn proizvode možete preuzeti na tržnici u eCeker promo prostoru 48 sati nakon uplate i kasnije.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top