OPG Grladinović

"Izlaskom iz Osijeka i prelaskom rijeke Drave stižete u mjesto Bilje, još važnije - stižete u Baranju. Pejzaži živih boja, tradicija i očuvana priroda odličan su prostor za razvoj ruralnog turizma i proizvodnju zdrave hrane. O Baranji i njenim plodovima moglo bi se pisati danima, niti naš eCeker ne bi bio isti da nema tog baranjskog blaga.

U Bilju je svoje sjedište pronašlo i gospodarstvo Grladinović, podigli su nasade lješnjaka i oraha. Posebnost njihovih stabala i voćnjaka krije se u ekološkom pristupu prilikom obrade tla, prihrane i zaštite. Stablo eko lješnjaka daje nešto manje prinose zbog organske prihrane i biološke zaštite, isplativost se ipak krije u činjenici da je eko proizvod siguran, bogatiji nutrijentima, ne izaziva alergije i trovanje organizma.

U sklopu OPG-a rade gospodin Zlatko, supruga Marija i njihovi sinovi. Osim proizvoda od lješnjaka nude i proizvode od ekološki uzgojenih oraha, što su to pripremili za Essekere provjerite u nastavku."
Desc

1 proizvod

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

1 proizvod

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon uplate, plaćanje se obavlja mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i četvrtkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 150 kn

- Zagreb, petkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 350 kn

- Hoteli, po dogovoru

Trošak dostave uračunat u cijenu proizvoda!

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top