OPG Grladinović

"Izlaskom iz Osijeka i prelaskom rijeke Drave stižete u mjesto Bilje, još važnije - stižete u Baranju. Pejzaži živih boja, tradicija i očuvana priroda odličan su prostor za razvoj ruralnog turizma i proizvodnju zdrave hrane. O Baranji i njenim plodovima moglo bi se pisati danima, niti naš eCeker ne bi bio isti da nema tog baranjskog blaga.

U Bilju je svoje sjedište pronašlo i gospodarstvo Grladinović, podigli su nasade lješnjaka i oraha. Posebnost njihovih stabala i voćnjaka krije se u ekološkom pristupu prilikom obrade tla, prihrane i zaštite. Stablo eko lješnjaka daje nešto manje prinose zbog organske prihrane i biološke zaštite, isplativost se ipak krije u činjenici da je eko proizvod siguran, bogatiji nutrijentima, ne izaziva alergije i trovanje organizma.

U sklopu OPG-a rade gospodin Zlatko, supruga Marija i njihovi sinovi. Osim proizvoda od lješnjaka nude i proizvode od ekološki uzgojenih oraha, što su to pripremili za Essekere provjerite u nastavku."
Desc

2 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

2 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Dostavu obavljamo nakon vidljive uplate, najranije nakon 48 sati.

Dodatnog troška dostave nema

SINDIKATI - dostava u dogovorenim terminima

SVI OSTALI KUPCI - dostava na vaš kućni prag ili na posao utorkom, četvrtkom i petkom. Uvjet je da je narudžba veća od 150 kn. Područje dostave možete vidjeti ovdje http://www.camarg.eu/camarg-hr/shipping-delivery
Ako je narudžba manja od 150 kn proizvode možete preuzeti na tržnici u eCeker promo prostoru 48 sati nakon uplate i kasnije.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top