OPG Ljubica Palček

"Orahovica, grad bogate povijesti i još bogatije prirode čuva u sebi i proizvodnju zdrave hrane. Jedan od proizvođača je i gospođa Ljubica koja se posvetila proizvodnji povrća po ekološkim standardima. OPG proizvodi i nudi različite vrste povrća, a najpopularniji su zbog neobičnih vrsta zdravog graha koji iznenađuje nutritivnim svojstvima i bojama.

Vrt nije samo prostor u kojem se vrši rad i obavlja proizvodnja, to je prije svega prostor za rekreiranje duha i tijela kroz rad. Svjež zrak, tlo, miran okoliš i priroda gode svima. Samo onaj tko je nešto uzgojio u vrtu ili na polju može razumjeti kakva radost i ponos se rađaju u poljoprivredniku kad dođe do plodova svoga rada.

Ljubičini proizvodi su već dobro poznati u krugovima ljubitelja zdrave hrane, a što je odlučila ponuditi Essekerima provjerite u nastavku."
Desc

1 proizvod

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Desc

1 proizvod

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Dostavu obavljamo nakon vidljive uplate, najranije nakon 48 sati.

Dodatnog troška dostave nema

SINDIKATI - dostava u dogovorenim terminima

SVI OSTALI KUPCI - dostava na vaš kućni prag ili na posao utorkom, četvrtkom i petkom. Uvjet je da je narudžba veća od 150 kn. Područje dostave možete vidjeti ovdje http://www.camarg.eu/camarg-hr/shipping-delivery
Ako je narudžba manja od 150 kn proizvode možete preuzeti na tržnici u eCeker promo prostoru 48 sati nakon uplate i kasnije.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top