OPG Ljubica Palček

"Orahovica, grad bogate povijesti i još bogatije prirode čuva u sebi i proizvodnju zdrave hrane. Jedan od proizvođača je i gospođa Ljubica koja se posvetila proizvodnji povrća po ekološkim standardima. OPG proizvodi i nudi različite vrste povrća, a najpopularniji su zbog neobičnih vrsta zdravog graha koji iznenađuje nutritivnim svojstvima i bojama.

Vrt nije samo prostor u kojem se vrši rad i obavlja proizvodnja, to je prije svega prostor za rekreiranje duha i tijela kroz rad. Svjež zrak, tlo, miran okoliš i priroda gode svima. Samo onaj tko je nešto uzgojio u vrtu ili na polju može razumjeti kakva radost i ponos se rađaju u poljoprivredniku kad dođe do plodova svoga rada.

Ljubičini proizvodi su već dobro poznati u krugovima ljubitelja zdrave hrane, a što je odlučila ponuditi Essekerima provjerite u nastavku."
Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon uplate, plaćanje se obavlja mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i četvrtkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 150 kn

- Zagreb, petkom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 350 kn

- Hoteli, po dogovoru

Trošak dostave uračunat u cijenu proizvoda!

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top