Haskap Skenderović

Predstavljamo još jednu obitelj koja svoju hobi proizvodnju pretvara u posao. Ovdje su da vam ponude haskap borovnicu uzgojenu duboko u Baranji, odnosno u selu Luč. Počeli su s 250 sadnica ovog neobičnog bobičastog voća, a uskoro ćete moći kušati i njihov liker.

Danijela i Bela Skenderović vam poručuju da je njihova mala plantaža haskapa odllučila biti tvrdoglava i uroditi plodom na pomalo nepogodnom slavonskom tlu pa im je zadala, između ostaloga, višestruku upalu mišića.

Haskap je, također poznat i kao sibirska borovnica, voće s kojim se domaće tržište tek upoznaje i ako ga do sada niste probali (ili niti čuli za njega), evo prilike.

Inače, haskap sadrži iznimno visoke količine vitamina A, C i E, kalija te različitih antioksidansa, a struka mu dodaje epitete antikancerogog, protuupalnog i protualergijskog djelovanja - prema tome, nema brige za imunitet!

Ovaj haskap dolazi iz ekološkog uzgoja - cijelu godinu brižno su ga kopanjem štitili od korova i napokon ručno ubrali, bobicu po bobicu.
Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Priprema Vaših proizvoda kreće nakon vidljive narudžbe, plaćanje se obavlja gotovinom prilikom preuzimanja ili mbanking nalogom na IBAN HR6523600001102125422 uz broj narudžbe vidljiv u napomeni naloga, model plaćanja u nalogu možete navesti proizvoljno (npr. HR99).

Dostavu obavljamo u vozilu s hladnjačom po sljedećem rasporedu:

- Osijek, utorkom i petkom.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
Slava Yurthev Copyright
To Top