Dostupno
Samo je 2 ostao

"Iskra života", eko pelud u granulama, 200 g

Plod netaknutih prostranstava Tikveša

70,00 HRK

Sljedeći proizvod:

Eko bagremov med, 250 g

Prethodni proizvod:

Pčelinja bomba, 250 g
Više informacija
Više informacija

Izmorenost i neraspoloženost su česta stanja današnjeg vremena uzrokovana pretjeranim radom, ubrzanim načinom života, stresom, lošim odnosima i nizom drugih faktora koji oslikavaju današnjicu. Svakim korakom od prirode, dva smo bliže neželjenim stanjima u koja svi pokatkad upadamo. Vršeni su pokusi na ljudima, koje su „gazile“ bolesti današnjice, i pokazalo se da već nakon nekoliko dana konzumiranja peluda dolazi do vidnog poboljšanja raspoloženja.

Pelud svojim nevjerojatnim sastavom daje zavidne rezultate u slučaju malokrvnosti, preranog starenja, arterioskleroze, cerebralne skleroze, probavnih smetnji, regulira apetit i radnu sposobnost, normalizira rad želuca

Svako zrnce peluda sadrži biološko jedinstvo neophodno za život – bjelančevine, vitamine, amino-kiseline, masti, ugljikohidrate, šećer, fermente i niz drugih sastojaka. Kažu da ni u biljnom ni u životinjskom svijetu ne postoji proizvod u kojem su svi prirodni sastojci tako upotpunjeni i uravnoteženi kao što je to u cvjetnom prahu - nazivaju ga još i iskrom života.

Prilikom korištenja molimo držati se uputa za korištenje, proizvod nije namijenjen za trudnice, dojilje i djecu mlađu od 3 godine.

Nekoliko klikova je biti dovoljno da provjerite što su vam to pripremile Tikveške pčele u suradnji s cvjetovima Baranje.

 

Kategorija popusta
1
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil
Slava Yurthev Copyright
To Top