KAKO DO PROIZVODA?

Narudžba, plaćanje i dostava su vrlo jednostavni. Potrebno je slijediti sljedeće korake:

1

REGISTRACIJA

Besplatna je i ne obvezuje Vas na kupnju; potrebno je unijeti svoje točne podatke i na e-mail Vam stiže potvrda o registraciji. eCeker je prvenstveno Vaša stranica, kreirana da se boravkom na njoj osjećate sigurno i slobodno.
2

ODABIR PROIZVODA

Nakon pregleda svega što se nudi odaberite proizvode koje želite kupiti i kliknite na opciju "Dodajte u Ceker". Ceker će čekati dok ne odaberete sve proizvode koji Vam trebaju, a nakon odabira kreće sljedeći korak.
3

ODABIR MJESTA I VREMENA DOSTAVE

Ovaj dio ovisi o Vama i željenom trenutku dostave. U padajućem izborniku po već predefiniranim mogućnostima dostave možete odabrati kada Vam najviše odgovara dostava proizvoda. U slučaju žurnosti javite nam se na kontakt e-mail adresu i zatražite hitnu dostavu.

4

PLAĆANJE

Prilikom kreiranja Vaše narudžbe možete odabrati kako želite vršiti plaćanje: Internet bankarstvom ili želite platiti gotovinom prilikom preuzimanja. Neovisno koji način plaćanja odabrali račun za kupljene proizvode dolazi uz pošiljku na kućnu adresu.
5

PREUZIMANJE POŠILJKE

Pošiljka se dostavlja u željenom terminu koji ste naveli prilikom narudžbe.
6

OCIJENITE PROIZVODE I NAŠ RAD

Vaša povratna informacija smjernica je za naše buduće korake. Javite nam dojam o naručenom proizvodu i našoj usluzi, nakon kupovine možete ostaviti i recenziju u obliku ocjene od 1 do 5. Dragi Essekeri, ova platforma je prvenstveno Vaša.
 
Slava Yurthev Copyright
To Top