KAKO DO PROIZVODA?

Narudžba, plaćanje i dostava su vrlo jednostavni. Potrebno je slijediti sljedeće korake:

1

REGISTRACIJA

Besplatna je i ne obvezuje Vas na kupnju; potrebno je unijeti svoje točne podatke i na e-mail Vam stiže potvrda o registraciji. eCeker je prvenstveno Vaša stranica, kreirana da se boravkom na njoj osjećate sigurno i slobodno.
2

ODABIR PROIZVODA

Nakon pregleda svega što se nudi odaberite proizvode koje želite kupiti i kliknite na opciju "Dodajte u Ceker". Ceker će čekati dok ne odaberete sve proizvode koji Vam trebaju, a nakon odabira kreće sljedeći korak.
3

ODABIR MJESTA I VREMENA DOSTAVE

Ovaj dio ovisi o Vama i željenom trenutku i obliku dostave. Napominjemo da je potrebno pričekati određeno vrijeme nakon uplate da bi dostava krenula, u slučaju žurnosti javite nam se na kontakt e-mail adresu i zatražite hitnu dostavu.
4

UPLATA

Nakon preuzimanja narudžbe, podatke za uplatu možete upisati u nalog mobilnog bankarstva ili na opću uplatnicu te dovršiti plaćanje, dodatnih troškova osim iznosa koji upišete u nalog nema. Račun dolazi uz pošiljku na kućnu adresu.
5

PREUZIMANJE POŠILJKE

Nakon provedene uplate potrebno je pričekati dva do pet dana do dostave, odnosno u željenom terminu koji ste naveli prilikom narudžbe. Sve ovisi u kojem dobu dana ste obavili uplatu, za sve ostale upite možete nam se javiti.
6

OCIJENITE PROIZVODE I NAŠ RAD

Vaša povratna informacija smjernica je za naše buduće korake. Javite nam dojam o naručenom proizvodu i našoj usluzi. Dragi Essekeri, ova platforma je prvenstveno Vaša.
 
Slava Yurthev Copyright
To Top