Nedostupno

Eko zobene pahuljice, 500 g

Eko blago slavonskih ratara

18,00 HRK

Sljedeći proizvod:

Pirove flekice, 400 g

Prethodni proizvod:

Eko kukuruzna krupica, 500 g
Više informacija
Više informacija

Zrno zobi bogato je dijetalnim vlaknima, ona su mješavina topljivih i netopljivih vlakana. Netopljiva se vlakna ne razgrađuju u probavi, ali u probavnom kanalu upijaju vodu i na taj način ubrzavaju probavu i olakšavaju konstipaciju. Topljiva vlakna zobi imaju sposobnost aktiviranja bijelih krvnih stanica i potiču imunološki sustav te na taj način pomažu u reakcijama protiv infekcija u tijelu.

Konzumiranjem zobi izbjegavaju se drastične promjene u razini šećera u krvi koji se polagano otpušta i tijekom dužeg vremenskog perioda. Održavanje stabilne razine šećera i inzulina vrlo je važno kod dijabetesa. Sastav i nutritivne vrijednosti su vidljivi na ambalaži kao i na fotografiji s lijeve strane.

Zob je odličan izvor ugljikohidrata koji pomaže sportašima u izdržljivosti jer povoljno djeluje na metabolizam 45 minuta do 1 sat nakon obroka. Zrna se zobi ponekad prepisuju za razna živčana oboljenja, djeluju kao blagi antidepresivi, lagano podižu razinu energije u slučaju iscrpljenosti kod oboljelih od multiple skleroze, kronične neuralgije i nesanice.

Kroz nekoliko klikova može postati dio zdravog obroka i Vaše obitelji.

Trošak dostave je uračunat u cijenu proizvoda!

Kategorija popusta
1
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil
Slava Yurthev Copyright
To Top