Dostupno

Organske ražene posije, 500 g

Eko blago slavonskih ratara

14,00 HRK

Sljedeći proizvod:

Eko ječmene pahuljice, 500 g
Više informacija
Više informacija

Raž je žitarica koja odlikuje višim sadržajem kalcija, željeza te bjelančevinama veće prehrambene vrijednosti u odnosu na pšenicu. Osim zbog osebujnog okusa, mirisa i odličnih nutritivnih svojstava, raženi proizvodi traženi su i zbog minimalnog sadržaja glutena, a najviše zbog visokog sadržaja ukupnih vlakana.

Posije su najpopularniji izvor vlakana za one koji imaju problematičnu probavu, one nastaju nakon ljuštenja zrna raži. Tako nam, kada je u pitanju loša probava, posije mogu postati velikim saveznikom, jer osim što sprječavaju zatvor stolice, uspješno ga i trajno eliminiraju. Za razliku od mnogih lijekova, posije ne izazivaju navikavanje.

Raženi proizvodi općenito pospješuju probavu, održavaju normalnu razinu kolesterola i šećera, reguliraju rad crijeva i održavaju crijevnu mikrofloru. Povećavaju osjetljivost inzulina i tako sprječavaju razvoj dijabetesa tipa 2. Usporavanje probave daje osjećaj sitosti, a uz to necelulozni polisaharidi imaju visoki kapacitet vezanja vode, stoga se hrana bogata dijetetskim vlaknima preporučuje tijekom redukcijskih dijeta. Sastav i nutritivne vrijednosti su vidljivi na ambalaži kao i na fotografiji s lijeve strane.

Kroz nekoliko klikova može postati dio zdravog obroka i Vaše obitelji.

Cijena po kilogramu - 32,00 kn.

Trošak dostave je uračunat u cijenu proizvoda.

Kategorija popusta
1
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil
Slava Yurthev Copyright
To Top