Dostupno
Samo je 2 ostao

Eko propolis - sprej, 10 ml

Plod netaknutih prostranstava Tikveša

46,00 HRK

Sljedeći proizvod:

Eko propolis - kapi, 10 ml

Prethodni proizvod:

Šumski i livadski eko med, 450 g
Više informacija
Više informacija

Propolis je jedan od onih mudrih izuma prirode koji ubija sve što smeta zdravom organizmu. Istovremeno čuva zdravo tkivo i liječi oboljelo.Poznato je da je propolis prirodni anestetik, antioksidant, antiseptik, antibiotik, da djeluje protiv većine virusa uključujući i virus gripe. Odličan je u borbi protiv gljivica i parazita.

Posebnost propolisa je da bakterije na njega ne stvaraju otpornost i nema štetnih popratnih pojava, što je mana sintetskih antibiotika.

Propolis ima svojstvo da zaustavlja abnormalno razmnožavanje stanica (citostatik) i liječi dobroćudne tumore. Stimulira stvaranje novih stanica i regeneraciju oštećenog tkiva, pomaže i u slučaju teških dijareja, gdje su drugi lijekovi bespomoćni. Kao vrhunski aktivni biostimulator, propolis doprinosi poboljšanju kompletnog stanja organizma, normalizaciji metabolizma i imuniteta.

Koristi se i za liječenje bolesti uha i usne šupljine. Odlične rezultate daje u liječenju i prevenciji upale grla. Pomaže kod zubobolje, paradentoze, neugodnog zadaha, hemoroida, upale mokraćnih kanala i gastritisa. Najnovija istraživanja pokazuju da propolis jača imunološki sustav te ima antikancerogeni učinak.

Prilikom korištenja molimo držati se uputa za korištenje, proizvod nije namijenjen za djecu mlađu od 3 godine.

Nekoliko klikova će biti dovoljno da provjerite što su vam to pripremile Tikveške pčele u suradnji s cvjetovima Baranje.

Kategorija popusta
1
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil
Slava Yurthev Copyright
To Top