Dostupno

Eko propolis - sprej, 10 ml

Plod netaknutih prostranstava Tikveša

58,00 HRK

Sljedeći proizvod:

Eko propolis - kapi, 10 ml

Prethodni proizvod:

Šumski i livadski eko med, 450 g
Više informacija
Više informacija

Propolis je jedan od onih mudrih izuma prirode koji ubija sve što smeta zdravom organizmu. Istovremeno čuva zdravo tkivo i liječi oboljelo.Poznato je da je propolis prirodni anestetik, antioksidant, antiseptik, antibiotik, da djeluje protiv većine virusa uključujući i virus gripe. Odličan je u borbi protiv gljivica i parazita.

Posebnost propolisa je da bakterije na njega ne stvaraju otpornost i nema štetnih popratnih pojava, što je mana sintetskih antibiotika.

Propolis ima svojstvo da zaustavlja abnormalno razmnožavanje stanica (citostatik) i liječi dobroćudne tumore. Stimulira stvaranje novih stanica i regeneraciju oštećenog tkiva, pomaže i u slučaju teških dijareja, gdje su drugi lijekovi bespomoćni. Kao vrhunski aktivni biostimulator, propolis doprinosi poboljšanju kompletnog stanja organizma, normalizaciji metabolizma i imuniteta.

Koristi se i za liječenje bolesti uha i usne šupljine. Odlične rezultate daje u liječenju i prevenciji upale grla. Pomaže kod zubobolje, paradentoze, neugodnog zadaha, hemoroida, upale mokraćnih kanala i gastritisa. Najnovija istraživanja pokazuju da propolis jača imunološki sustav te ima antikancerogeni učinak.

Proizvod je nosioc eko oznake, rok trajanja je 31.12.2020. Prilikom korištenja molimo držati se uputa za korištenje, proizvod nije namijenjen za djecu mlađu od 3 godine.

Nekoliko klikova će biti dovoljno da provjerite što su vam to pripremile Tikveške pčele u suradnji s cvjetovima Baranje.

Trošak dostave je uračunat u cijenu proizvoda!

Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil
Slava Yurthev Copyright
To Top