Dostupno

Eko džem od sibirske borovnice

Udio voća 75 %

34,00 HRK

Sljedeći proizvod:

Eko Višnja, 0,5 kg

Prethodni proizvod:

Lipanjska eko kruška, 500 g
Više informacija
Više informacija

Masa: 314 ml

Dašak Sibira u blagoj Slavoniji. Vrijeme berbe svježeg haskapa je prošlo, ali to ne znači da ne možemo uživati u njegovim blagodatima i tijekom ostatka godine. Pažljivo njegovan, ručno ubran i na kraju stručno prerađen u malenu teglicu zdravlja.

Haskap, poznatiji i kao sibirska borovnica, potječe iz Rusije i Japana, ali, nakon što su otkrivene brojne odlike koje ima na zdravlje, proširio se i na druge kontinente. Ova borovnica još uvijek nije našla svoje zasluženo mjesto na domaćem tržištu, ali obzirom da joj očito godi naša kontinentalna klima, ne sumnjamo da će tijekom idućih godina biti prepoznata od strane gurmana koji žele uživati u zdravoj i kvalitetnoj hrani.

Nutricionisti se slažu da haskap djeluje blagotvorno na opće zdravstveno stanje, ali i da sprječava upalne procese, djeluje antioksidativno i preventivno protiv brojnih ozbiljnih zdravstvenih poremećaja.

Naš haskap, plasiran svjež, odnosno prerađen u džem, proizvod je triju obiteljskih gospodarstava, OPG Medić i OPG Pandurić iz okolice Donjeg Miholjca te OPG Skenderović iz Baranje. Završna prerada izvršena je u ekološki certificiranom pogonu, poštujući pravila ekološke proizvodnje i koristeći isključivo ekološke sirovine. Udio voća u ovom džemu iznosi minimalno 75%.

Cijena je ista za Osijek i za Zagreb.

Količine su ograničene, trošak dostave je uračunat u cijenu proizvoda.

Kategorija popusta
2
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil
Slava Yurthev Copyright
To Top